Info Algemeen Trainingen - Maatwerk Software Noord Limburg, Computer Cursus Helden, Peel en Maas

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Computer Training
ALGEMENE INFORMATIE OVER COMPUTER TRAININGEN

Alle computercursussen zijn opgebouwd uit modules; dit geeft bij een aantal trainingen de mogelijkheid om zelf lesprogramma's samen te stellen en af te stemmen op persoonlijke wensen. De eerste modules van de cursussen Windows, Word en Excel garanderen genoeg basiskennis voor thuisgebruik. Iedere compleet gevolgde cursus wordt afgerond met de uitreiking van een certificaat.  
Inschrijven kan voor:


Klassikale training:
Dit zijn complete cursusssen (alle modules) die worden gegeven op onze locatie in Helden. Een klassikale training wordt gevolgd door minimaal 3 en maximaal 6 personen en het lesmateriaal is inbegrepen.

Bedrijfstraining op Maat:
De kennis die de bedrijfstrainingen verschaffen, garanderen een professioneel gebruik. Een cursus kan worden gevolgd op lokatie of in ons eigen leslokaal in Helden. Er kan worden gekozen voor een module, een combinatie van modules of een lesprogramma op maat. Cursusduur en planning zijn in overleg.
Op enkele bedrijfstrainingen is een kwantumkorting van toepassing op de totaalprijs; bij 2 deelnemers 20% korting, bij 3 deelnemers 25% korting, bij 4 deelnemers 30% korting, bij 5 deelnemers 35% korting en bij 6 deelnemers 40% korting (=max).
(De kwantumkorting geldt voor gelijke cursussen, uitgesloten zijn Windows cursussen en de eerste modules van Word en Excel)

Prive les:
Met een prive training kan doorgaands snel worden gestart. Het lesprogramma is zelf samen te stellen aan de hand van de modules en in overleg is een lesprogramma op maat ook mogelijk. Cursusduur en planning zijn in overleg.

Inschrijfformulier aanvragen:
 Neem telefonisch contact met mij op.

 Klassikale training
 Bedrijfstraining op maat
 Privé les
 Opfriscursus (één dag)

077 - 307 44 91
info@rcp-computer-service.com
RCP Computer Service
Molenstraat 106
5988 NT  Helden
©1999 - 2018  RCP Computer Service
Alle rechten voorbehouden


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu